Skip to main content

Reading & Healing

Bij het CLI kun je een afspraak maken voor een Reading of Healing, algemeen of rond een speciaal thema of een vraag. Een Reading kan inzicht geven in jezelf of een specifieke situatie in je leven. Een Healing ondersteunt bij het loslaten, opvullen en in balans brengen van je energie.

Reading

Een Reading geeft inzicht in jezelf. Een Reading is de verwoording van een non-verbale communicatie tussen het wezen van de reader en het wezen van de readee. Hoe deze communicatie werkt valt niet uit te leggen, het is wel te ervaren. Het is een intense belevenis.
Een Reading gaat over wat jij in het leven aan het ervaren en uitzoeken bent en hoe dat zo is gekomen. Doordat de reader dit zonder oordeel en advies verwoordt, kun je meer inzicht en helderheid in jezelf vinden. Ook kun je ruimte maken om te herzien, te verwerken, bij te stellen en nieuwe plannen te maken. Door een Reading leer je over jezelf, je doelen, je levenslust en hoe energie werkt.

Healing

Een Healing ondersteunt bij het loslaten, opvullen en in balans brengen van je energie. Hoe een Healing werkt valt niet uit te leggen, het is wel te ervaren. Je kunt je kalmer, enthousiaster, vrolijker, vitaler, meer bij jezelf of ontspannen voelen.

Reading aanbod

Voor een afspraak kun je contact opnemen met kantoor.

Reading  |  + Informatie
Special-reading + Informatie
Gezondheid-reading  |  + Informatie
Geboorte-reading  + Informatie
Leven-Dood-reading  |  + Informatie
Vrouwen-reading  |  + Informatie
Mannen-reading  |  + Informatie

Healing- & Reading-inloop

Geen evenementen gevonden!

Cadeaubonnen

Ken je iemand die altijd al nieuwsgierig is naar een Reading? Dan kun je hem/haar verrassen met een cadeaubon van het CLI. Er zijn diverse cadeaubonnen:

Algemene Reading ….. € 40
Special-reading ….. € 55
Vrouwen- / Mannen-reading ….. € 65
Geboorte- / Leven-Dood-reading ….. € 65
Gezondheid-reading ….. € 70
Healing ….. € 10

CLI Agenda

Vol nieuwe avonturen en groeikansen!
Bekijk het aanbod en schrijf je in

Agenda