Reading-opleiding

In de Reading-opleiding geef je jezelf een grote kans om te groeien. Je stelt je geschiedenis bij, neemt meer eigendom over wie je bent en maakt ruimte voor je enthousiasme voor leven. Je leert om met een open blik en zonder oordeel te kijken naar situaties en ervaringen van jezelf en van anderen. En hoe je hierover kunt communiceren.

Als je enthousiast bent en wilt weten of de Reading-opleiding iets voor je is, meld je dan aan voor een Energy-check.
Aan het eind van de Reading-opleiding ontvang je een certificaat.

Praktische informatie
Ruim voor aanvang van een volgende start is er een informatie-avond. Je kunt je vragen stellen en in een aantal oefeningen de energie van de Reading-opleiding ervaren. Je hoeft je niet op te geven, zonder kosten.

De opleiding duurt van september 2020 tot en met maart 2023. Dat zijn 8 lesperiodes.

Tijdens de eerste periode train je je readingvaardigheden met elkaar op zaterdagen. Deze lessen zijn van 10.30 -13.00 en 14.00 – 16.30 uur. Daarna blijf je twee keer per week naar het CLI komen. Je hebt dan om de week les met je eigen groep op zaterdagochtend van 10.00 – 13.00 uur. Daarnaast kom je readings geven. De week dat je les hebt één keer. De andere week twee keer. Dit kan op de volgende momenten: dinsdagmiddag, woensdagavond, donderdagavond, zaterdagmiddag (op de dag dat je les hebt) en één keer per maand op zondag. Je kiest zelf de dagdelen uit. Verder kom je zoveel mogelijk ervaring opdoen tijdens open huizen.

Assisteren kan vanaf de derde periode bij Basis- en Healing-opleidingen en Thema-workshops die je eerder hebt gevolgd als student.

Je kunt instromen in de Reading-opleiding nadat je Basis 1, 2 en 3, Healing 1, 2 en 3, Mannen- of Vrouwen & Energie 1 en de Wezenlessen hebt gevolgd. Ook heb je een Energy-check laten doen waaruit blijkt dat je klaar bent om te starten.

Energiereis
Onderdeel van de opleiding is een energiereis ter verdieping van je groei. Dit is een lang weekend waarin je energieplekken bezoekt. De bestemming wordt nader bepaald. Data in overleg. Kosten voor de lessen dit weekend zijn meegenomen in het maandelijkse lesgeld, reis- en verblijfkosten zijn extra kosten.

agenda
Reading-opleiding

 
Informatieve open les Reading-opleiding
1e periode 2021 datum volgt ….. zonder kosten, inschrijven via kantoor
  Voor alle geïnteresseerde CLI studenten tijdens en na Healing 1
 
Checks voor de Reading-opleiding
2e periode 2021 Interesse? Geef het door aan kantoor.
 
Start Reading-opleiding
3e periode 2021 Interesse, op wat voor manier dan ook? Meer informatie via kantoor
 
Lestijden
RO 46 vrijdagochtend 10.00 – 13.00 uur
RO 47 dinsdagavond 18.30 – 21.30 uur
RO 48 zaterdag 10.30 – 16.30 uur
   

nieuwe studenten | agenda | inschrijven | reading & healing| contact | adres & route