Healing-opleiding, vernieuwd!

Na de Basis-opleiding kun je de Healing-opleiding volgen. Deze opleiding bestaat uit 3 modules van 12 lessen, de Wezenlessen en het opdoen van praktijk ervaring. Tijdens de opleiding leer je healing-energie kennen en gebruiken. Bovendien leer je communiceren met het wezen van een ander: wat wil hij of zij loslaten, veranderen, toevoegen?

Healing 1 en Healing 2
In deze modules leer je over je eigen ruimte en maak je contact met je eigen healing-energie om van daaruit te communiceren met het wezen van de ander: wat wil deze loslaten, veranderen, toevoegen. Je doet ervaring op met het geven en ontvangen van healings op gronding, aura, chakra´s en energiekanalen. Je leert een duidelijke scheiding te maken tussen jouw energie en de energie van degene die je een healing geeft. Bovendien leer je een healing geven zonder je eigen ideeën, oordeel en recepten voor het leven op de ander te plakken. Je leert hierdoor veel over wat energie is, wat healing is, wat leven is en over hoe je in harmonie met jezelf kunt zijn en op een simpele manier kunt groeien.

We raden je aan om Healing 1 en Healing 2 achter elkaar te volgen om jezelf een kans te geven je kennis te verdiepen en erop te leren vertrouwen.

Healing 3
In Healing 3 ga je meer verdiepen en ervaring opdoen met healing. We gaan verder in op het gebied tussen het fysieke lichaam en het energiesysteem. Je leert over de relatie tussen lichaam en wezen en over de doelen die het wezen heeft in dit lichaam en in dit leven. Je leert te vertrouwen op de heldere informatie in de non-verbale communicatie met het wezen.

Je ontvangt je Healingcertificaat als je Healing 1, 2, 3 en de Wezenlessen hebt gevolgd én je praktijkervaring hebt opgedaan. Praktijkervaring bestaat uit healings geven voor aanvang van de lessen van een Basis 1, 2 of 3 en/of healings geven tijdens Open huizen.

De inhoud van de oorspronkelijke Healing 3 en Healing 4 wordt in een volgende periode als een nieuwe Thema-workshop aangeboden.

agenda
Healing-opleiding

We starten drie keer per jaar, in januari, april en september. Deze periode starten we in juni en bieden we 8 lessen van 3 uur aan. De kosten zijn € 365, voor studenten met een collegekaart € 255. Alle lessen in Utrecht worden gegeven op Maliebaan 66, tenzij anders vermeld. Let op de data en tijden! Soms is voor een afwijkende vorm gekozen, dan worden de kosten apart vermeld. Lees de inschrijvings- en betalingsvoorwaarden en de nieuwe spelregels voor studenten.

Informatieve open les Healing-opleiding
3e periode 2020 datum volgt ….. zonder kosten, opgeven via kantoor
Voor alle geïnteresseerde CLI studenten tijdens en na Basis 3.
Healing 1
maandagavond 1/6 t/m 20/7 ….. 18.45-21.45 uur
zaterdag 13/6, 4/7, 11/7, 25/7 ….. 9.45-12.45 en 13.45-16.45 uur
2 gekoppelde lessen op één dag
Turbo Healing 1 op Ibiza
Wordt een volgende periode weer aangeboden
meer informatie via kantoor
Healing 2
woensdagavond 3/6 t/m 22/7 ….. 18.30-21.30 uur
vrijdagochtend 5/6 t/m 24/7 ….. 10.15-13.15 uur
Turbo Healing 2 op Ibiza
Wordt een volgende periode weer aangeboden
meer informatie via kantoor
Healing 3
donderdagavond 4/6 t/m 23/7 ….. 18.30-21.30 uur
vrijdagmiddag 5/6 t/m 24/7 ….. 14.15-17.15 uur
Bekijk hier de flyer
Turbo Healing 3 op Ibiza
Wordt een volgende periode weer aangeboden
meer informatie via kantoor

nieuwe studenten | inschrijven | reading & healing| contact | adres & route