Geboorte-Leven-Dood-studies

Na de Graduate-opleiding en bij voorkeur de Mannen- of Vrouwen-studies kun je de Geboorte-Leven-Dood-studies volgen.

In deze studies kijk je vanuit het leven in een lichaam naar het proces van geboren worden, leven en sterven. Deze invalshoek geeft je een kans meer inzicht te krijgen in de essentie van het leven zodat jouw leven en je levendigheid meer kleur krijgt. Ook train je je reading- en healingvaardigheden rond deze thema’s.

Bij het Geboorte-deel van de studies onderzoek je het geboren worden als wezen in een lichaam op aarde. Je kijkt naar jouw wezensdoelen, naar de continuïteit van steeds geboren worden en nieuw leven creëren. De lessen geven je de gelegenheid om meer ruimte te maken voor jouw creërende energie.

In de Leven en Dood-studies kijk je vanuit het leven in een lichaam naar het proces van afscheid nemen en sterven. De ideeën die je daarover hebt spelen bewust of onbewust een rol in de manier waarop je leeft. De lessen geven je de gelegenheid om meer eigendom te nemen over je leven en vrede te sluiten met hoe het leven is.

De Geboorte-Leven-Dood-studies bestaat uit twee delen: de Geboorte-studies (drie periodes) en de Leven en Dood-studies (drie periodes). De eerste 3 maanden is er les op dinsdagavond van 19.00-21.30 uur. Daarna zal er één dinsdagavond in de maand reading-avond zijn, overige dinsdagen zijn lesavonden.

Aan het eind van de Geboorte-Leven-Dood-studies ontvang je een certificaat.

agenda
Geboorte-Leven-Dood-studies

Leven-Dood-studies
volop bezig 19.00 -21.30 uur
Start Geboorte-studies
dinsdag 27 oktober 2020 ….. 19.00 – 21.30 uur
meer informatie via kantoor

nieuwe studenten | agenda | inschrijven | reading & healing| contact | adres & route