Skip to main content

Reading-opleiding

In de Reading-opleiding leer je met een open blik naar de ervaringen en situaties van jezelf en anderen kijken en hoe je hierover kunt communiceren. De Reading-opleiding bestaat uit 8 periodes waarin je zowel les krijgt als oefent met het geven van Readings. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat.

Bekijk de Agenda voor alle actuele mogelijkheden.

Reading-opleiding

In de Reading-opleiding geef je jezelf een grote kans om te groeien, in jezelf en in je leven. Door je blik op jezelf en anderen te verruimen kun je oude patronen bijstellen, meer eigendom nemen over wie je bent en ruimte maken voor je enthousiasme voor leven.

Informatie-avond

Ruim voor aanvang van de start van een nieuwe groep is er een informatie-avond. Je kunt je vragen stellen en in een aantal oefeningen de energie van de Reading-opleiding ervaren. In de Agenda zie je wanneer de eerstvolgende informatie-avond is.

Geïnteresseerd?

Als je enthousiast bent en wilt weten of de Reading-opleiding iets voor je is, meld je aan voor een Energy-check via kantoor.

Je kunt beginnen met de Reading-opleiding nadat je Basis 1, 2 en 3, Healing 1, 2 en 3, Mannen- of Vrouwen & Energie 1 en de Wezenlessen hebt gevolgd. Ook heb je een Energy-check laten doen waaruit blijkt dat je klaar bent om te starten.

Algemene informatie

Tijdens de eerste periode train je je readingvaardigheden in twee lessen per week. Na deze periode heb je een keer in de twee weken les. Daarnaast kom je Readings geven. De week dat je les hebt één keer. De andere week twee keer. Dit kan op de volgende momenten: dinsdagmiddag, woensdagavond, donderdagavond, vrijdagmiddag en één keer per maand op zondag. Je kiest zelf de dagdelen uit. Verder kom je zoveel mogelijk ervaring opdoen tijdens open huizen. De Reading-opleiding duurt 8 periodes.

Assisteren kan vanaf de derde periode bij de Basis- en Healing-opleiding en workshops die je eerder hebt gevolgd als student.

Onderdeel van de opleiding is een energiereis ter verdieping van je groei. Dit is een lang weekend waarin je energieplekken bezoekt. De bestemming wordt nader bepaald. Data in overleg. Kosten voor de lessen van dit weekend zijn meegenomen in het maandelijkse lesgeld, reis- en verblijfkosten zijn extra kosten.

Agenda

Vol nieuwe avonturen en groeikansen!
Bekijk het aanbod en schrijf je in.

Agenda