Skip to main content

Reading-opleiding

In de Reading-opleiding leer je met een open blik naar de ervaringen en situaties van jezelf en anderen kijken en hoe je hierover kunt communiceren. De Reading-opleiding duurt 2 jaar en 7 maanden. Je krijgt les en oefent met het geven van Readings. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een bewijs van deelname.

 

Bekijk de Agenda voor alle actuele mogelijkheden.

Reading-opleiding

In september start een nieuwe groep van de Reading-opleiding!
De eerste drie maanden heb je iedere dinsdag- en donderdagavond les, daarna om de week op dinsdagavond. Je komt Readings oefenen op de momenten die jou goed uitkomen. Onderdeel van de opleiding is een energiereis ter verdieping van je groei.

Groei

De Reading-opleiding geeft je een grote kans om te groeien. Door je blik op jezelf en de ander te verruimen kun je oude patronen bijstellen, meer eigendom nemen over wie je bent en ruimte maken voor je eigen genegenheid en enthousiasme voor leven.

Start

Je kunt de opleiding doen na de Healing-opleiding en Vrouwen en energie 1 of Mannen en energie 1. Je bent dan meestal ‘startklaar’. We kijken tijdens een korte Reading ook altijd of de Reading-opleiding nu passend voor je is: een Energy-check. Last-minute instap is mogelijk.

Energy-check

Voel je vrij om een afspraak te maken voor een Energy-check, ook als je twijfelt of de Reading-opleiding iets voor je is. We kijken graag met je mee!
Stuur een mail voor meer informatie over de Reading-opleiding, of maak direct een afspraak voor een Energy-check.

Les over de Reading-opleiding

Ben je nieuwsgierig: Wat is precies een Reading? Hoe is het op de Reading-opleiding? Is dat iets voor mij? Nu of in de toekomst? Kom om te ervaren!
Tijdens deze les maak je kennis met de energie van de Reading-opleiding. Je kunt je vragen stellen en je doet een aantal oefeningen om te ervaren hoe je hierin kan groeien en ontdekken.

Deelname tijdens en na Healing 3
Nieuwe datum volgt
Kosten: geen

Wil je een Energy-check of meer informatie?
Neem contact op met kantoor.

Agenda

Vol nieuwe avonturen en groeikansen!
Bekijk het aanbod en schrijf je in.

Agenda