Skip to main content

Nieuwe directeur CLI

Vanaf 1 september 2024 is Sanne van Rijn directeur van het CLI. Zij volgt Hettie Jansen op die na 20 jaar haar functie overdraagt. Hettie blijft verbonden als leraar, want ook na 40 jaar is het CLI te leuk om helemaal afscheid van te nemen.

Hettie

“Ik ben diep dankbaar en ontroerd dat de grondleggers van het CLI, Janneke Schriek en Martin McCuskey, 20 jaar geleden in vol vertrouwen het stokje aan mij overdroegen. Ze hebben me daarmee een gouden kans gegeven. Mijn hart voor het leven en alles wat leeft is zoveel groter gegroeid.

Ik dank van harte iedereen die verbonden is met het CLI, voor alle liefde, steun, groei, inzet, weten, de gulle lach en de tranen, waarmee ieder op eigen wijze een deel van het CLI vulde en eraan heeft bijgedragen de boot op koers te houden. Dit maakte dat ik mijn taak als kapitein kon volbrengen.

Nu is de tijd daar dat ik op mijn beurt met blijheid en in vertrouwen het stokje overdraag. Ik weet dat Sanne alles in huis heeft om het CLI een heldere richting te geven. Vol hart verder op avontuur.”

Hettie

Sanne

Veel van jullie kennen Sanne als leraar. Ze geeft sinds 2014 les op het CLI. Daarnaast werkt ze als theaterregisseur en, omdat ze nu eenmaal dol is op leren en lesgeven, als docent en mentor in het kunstonderwijs.

“Elke keer als ik het CLI binnenstap ben ik dankbaar dat er een plek bestaat om te leren over intuïtie. Waar het vanzelfsprekend is om te voelen en te weten over de essentie van leven.

Ik heb me altijd beziggehouden met vragen over mens zijn en leven in ons universum. In mijn theaterwerk en op het CLI. Mijn nieuwsgierigheid hiernaar is grenzeloos.

Nu krijg ik de mogelijkheid om me hierin verder te verdiepen. Het vervult een groot verlangen in mij. Ik heb zin om op pad te gaan, op avontuur. Om samen met jullie te groeien, ontdekken, te leren en uitbundig te houden van alles wat leeft.

Wat een cadeau dat ik het vertrouwen krijg om het werk van Hettie, Janneke en Martin voort te zetten op deze fantastische plek en opleiding.

Ik hoop jullie te zien, in de lessen of grabbelend in de koekpot.
Of stuur me een mail, leuk je te spreken!”

Sanne

Heb je nog vragen? Neem gerust contact op met kantoor.

Agenda

Vol nieuwe avonturen en groeikansen.
Bekijk het aanbod en schrijf je in!

Agenda