Skip to main content

Healing-opleiding

Na de Basis-opleiding kun je de Healing-opleiding volgen. Deze bestaat uit 3 modules: Healing 1, Healing 2 en Healing 3. Na het afronden van deze opleiding ontvang je een certificaat.

Bekijk de Agenda voor alle actuele mogelijkheden.

Healing 1 & Healing 2

In deze modules leer je over je eigen ruimte en maak je contact met je eigen healing-energie. Van daaruit leer je te communiceren met het zijn van de ander, zodat diegene kan loslaten, bijstellen en opvullen. Je doet ervaring op met het geven en ontvangen van Healings op gronding, aura, chakra’s en energiekanalen. Je leert duidelijk onderscheid te maken tussen jou en de ander. Zo leer je een Healing geven zonder je eigen ideeën, oordeel en recepten voor het leven op de ander te plakken. Je leert hierdoor veel over energie, healing, groei, leven en in harmonie met jezelf zijn.

We raden je aan om Healing 1 en Healing 2 achter elkaar te volgen om jezelf een kans te geven je kennis te verdiepen en erop te leren vertrouwen.

Healing 3

In Healing 3 ga je meer verdiepen en ervaring opdoen met healing. Je onderzoekt hoe energie doorwerkt in het lichaam. Je leert over eigendom nemen en de doelen die jij wezenlijk hebt in dit lichaam en in dit leven. Je leert te vertrouwen op de heldere informatie in de non-verbale communicatie met het wezen van de ander.

Je ontvangt je Healingcertificaat als je Healing 1, 2, 3 en de Wezenlessen hebt gevolgd.

Agenda

Vol nieuwe avonturen en groeikansen.
Bekijk het aanbod en schrijf je in!

Agenda