Skip to main content

Basis 1 – dinsdagavond

Schrijf je in

Basis 1 – dinsdagavond
7/1 t/m 31/3 2020


Tijd: 19:15 – 21:45 uur

Wekelijks: 12 lessen van 2,5 uur
Kosten: € 456 (Student met collegekaart: € 319,20)
Geen les: week 4

We starten drie keer per jaar, in januari, april en september. Alle lessen zijn op Maliebaan 66 in Utrecht, tenzij anders aangegeven. Lees de Inschrijvings- en Betalingsvoorwaarden onderaan de pagina.

Inschrijven

Basis 1

In de Basis 1 maak je kennis met de basisprincipes van energie, eigen weten en eigen ruimte. Je leert van je eigen ervaringen en die van je medestudenten. We gebruiken o.a. visualisatie, ademhalingsoefeningen, beweging, geluid, spel, massage en tekenen om in contact te komen met je eigen energie en informatie. Thema’s die aan de orde komen zijn onder meer:

  • Gronden: waarom, hoe doe je dat en wanneer?
  • Aura: wat is het, hoe voelt dit bij jezelf en anderen?
  • Wat is het verschil tussen je eigen energie en energie van een ander?
  • Energie stromen: hoe doe je dat en hoe ervaar je dat?
  • Waar is je energie: in het verleden, in het nu of in de toekomst, is het hier of elders, binnen of buiten je lichaam?
  • Wat zijn vaste overtuigingen, wat voor effect hebben ze in je leven en hoe kun je daar beweging in krijgen?
  • Hoe communiceer je met anderen en met jezelf?
  • Wat betekent levendigheid, plezier en enthousiasme in jouw leven?

Ook mogelijk

Basis 1 mogelijkheden van dit kwartaal:

Basis 1 – woensdagavond
7/1 t/m 31/3 2020
19.15-21:45 uur.
12 wekelijkse lessen
Info / Inschrijven
Basis 1 – woensdagavond
7/1 t/m 31/3 2020
19.15-21:45 uur.
12 wekelijkse lessen
Info / Inschrijven
Basis 1 – woensdagavond
7/1 t/m 31/3 2020
19.15-21:45 uur.
12 wekelijkse lessen
Info / Inschrijven
Basis 1 – woensdagavond
7/1 t/m 31/3 2020
19.15-21:45 uur.
12 wekelijkse lessen
Info / Inschrijven

Inschrijvings- & Betalingsvoorwaarden

Algemeen
Inschrijven kan via de website (www.cli.nl) en door een inschrijfformulier bij het CLI in te leveren. Bij inschrijving teken je voor deelname aan de gehele opleidingsmodule of workshop. Schrijf je liefst uiterlijk 14 dagen voor het begin in. Na inschrijving geldt een wettelijke bedenktermijn van 14 werkdagen. Bin- nen die termijn kan de inschrijving herroepen worden zonder opgave van redenen en zonder administra- tiekosten of boete. Annuleer je na aanvang van de opleidingsmodule of workshop, dan ontvang je een factuur voor de verschuldigde kosten aan het CLI. In overleg kan het mogelijk zijn dat deze voorwaarde komt te vervallen.
De volgorde van inschrijving is bepalend voor plaatsing. Bij onvoldoende aanmeldingen gaat een opleidingsmodule of workshop niet door, dit wordt enige dagen voor aanvang gemeld aan degenen die zich hebben ingeschreven. Als je door wilt naar een volgende module uit de opleidingslijn mag je maximaal 2 lessen hebben gemist. Meestal is het mogelijk een gemiste les in te halen. Na inschrijving ontvang je een bevestigingsmail of -brief.
Het tarief voor opleidingen en workshops wordt berekend op basis van € 38 per les van 2,5 uur. Daar waar afwijkende lestijden worden gehanteerd staat dit in de agenda vermeld. Je betaalt altijd voor de hele module of workshop, ook als je een les hebt gemist. Je ontvangt een factuur van het CLI als de lessen zijn gestart. In overleg is gespreide betaling mogelijk.

Geheimhouding
Alle informatie met betrekking tot studenten wordt vertrouwelijk behandeld.

Klachten
Een klacht of melding van misstand / ongewenste omgangsvorm / integriteitsschending die je niet rechtstreeks wilt of kunt melden bij het CLI, kun je melden bij onze vertrouwenspersoon Adriane Elffers: aelffers@hotmail.com. Op de klacht of melding wordt binnen 2 weken gereageerd. Afhandeling zal plaatsvinden binnen 4 weken. Als er langere tijd nodig is om onderzoek te doen word je hiervan binnen 4 weken in kennis gesteld. Het oordeel van Adriane Elffers is bindend; eventuele consequenties worden door het CLI snel afgehandeld. Klachten en de wijze van afhandeling worden geregistreerd en voor de duur van 2 jaar bewaard. Alle informatie wordt vertrouwelijk behandeld.

Agenda

De Agenda staat weer vol nieuwe avonturen en groeikansen!
Schrijf je in voor Opleidingen, Workshops, Reizen, Thema-dagen, …

De 1e periode 2020 is gestart. Je kunt je nog steeds opgeven voor meerdere activiteiten.
De volgende periode start in April. Bekijk het aanbod en schrijf je in.

Agenda

Leave a Reply