Skip to main content

Energiereis naar Zuid-India 2024

10 t/m 26 februari 2024

Leraar: Evelien Pullens
Reiskosten: Het arrangement van India2go (vervoer en hotels op basis van 2 persoons kamer) kost € 1255. Exclusief vliegticket Amsterdam-Trivandrum/Chennai (nu ± € 1100). Toeslag voor eenpersoonskamer is € 525. Maaltijden, entreegelden, riksja’s, e-visum, fooien betaal je ter plekke (± € 450)
Lesgeld: € 507
Organisatiekosten: € 285
Deelname: Na Basis 1 (minimaal 8, maximaal 14 deelnemers)
Voorbereidende les: zondag 10 december 2023

Energiereis Zuid India 2024
India kent een totaal andere cultuur met een intensiteit van kleuren, geuren, tempels om in te dwalen. Tussen de chaos, mystieke rituelen, tropisch groen en wonderlijke gebeurtenissen zullen we levendige energieplekken ontdekken en de helende kracht hiervan ervaren.

We reizen van het strand van Varkala naar het strand van Mahabalipuram met een aantal lange en boeiende treinreizen en daarna in onze eigen bus. We volgen de pelgrims naar het zuidelijkste puntje van India, waar drie zeeën samenkomen. Naar de tempel met 13 heilige bronnen, waar we ons in baden. En naar een heilige berg waar we overheen wandelen naar een stille ashram.

Onderweg bezoeken we kleurrijke tempels in Tirichirupalli, Tiruvannemelai, Rameswaram, Kanya Kumari en Kancheepuram. We zullen stilstaan op een heuvel met oeroude dolmens en overnachten in een dorp waar traditioneel theater levend wordt gehouden. De reis eindigt met het volle-maan-festival Masi Magham, waarbij godenbeelden naar zee worden gedragen. Wij kunnen er ook genieten van een Ayurvedische massage.

Opgave en voorwaarden
De reis gaat door, dit betekent dat je na inschrijven meteen de volledige reiskosten betaalt (€ 1255 + € 285 = € 1540 euro + ticket) en een betalingsverplichting hebt.

Een reisverzekering is verplicht. Wij bevelen aan een annuleringsverzekering af te sluiten (Allianz Global Assistance is aan te raden).

Heb je vragen over corona? Op de website van Yourway2go lees je hoe hier mee om gegaan wordt.

Evelien zal je op de hoogte brengen van alle verdere stappen die genomen moeten worden. Zij kan ook adviseren in eventuele verlenging van je reis. Stuur haar gerust een e-mail.

Inschrijven
Delen:

Datum

10 - 24 feb 2024
Verlopen!

Tijd

10:30 - 16:30
Categorie