Skip to main content

Reading-opleiding

Nieuwe groep start september 2024

Groep 49: studeert maart 2024 af
Groep 50: bezig sinds september 2022
Groep 51: bezig sinds september 2023

Informatie-avond
Ruim voor aanvang van de start van een nieuwe groep is er een informatie-avond. Je kunt je vragen stellen en in een aantal oefeningen de energie van de Reading-opleiding ervaren. Klik hier voor meer informatie.

Reading-opleiding
In de Reading-opleiding geef je jezelf een grote kans om te groeien, in jezelf en in je leven. Door je blik op je zelf en anderen te verruimen kun je oude patronen bijstellen, meer eigendom nemen over wie je bent en ruimte maken voor je enthousiasme voor leven.

Geïnteresseerd?
Als je enthousiast bent en wilt weten of de Reading-opleiding iets voor je is, meld je aan voor een Energy-check via het kantoor.

Je kunt beginnen met de Reading-opleiding nadat je Basis 1, 2 en 3, Healing 1, 2 en 3, Mannen- of Vrouwen & Energie 1 en de Wezenlessen hebt gevolgd. Ook heb je een Energy-check laten doen waaruit blijkt dat je klaar bent om te starten.

Algemene informatie
Tijdens de eerste periode train je je readingvaardigheden in twee lessen per week, op dinsdag- en donderdagavond. Na deze periode heb je één keer in de twee weken les op dinsdagavond. Daarnaast kom je Readings geven. De week dat je les hebt één keer. De andere week twee keer. Dit kan op de volgende momenten: dinsdagmiddag, woensdagavond, donderdagavond, vrijdagmiddag en één keer per maand op zondag. Je kiest zelf de dagdelen uit. Verder kom je zoveel mogelijk ervaring opdoen tijdens open huizen. De Reading-opleiding duurt 8 periodes.

Ben je enthousiast om met de Reading-opleiding te beginnen, maar kun je niet op dinsdag- en donderdagavond? Neem dan contact op met kantoor.

Assisteren kan vanaf de derde periode bij de Basis- en Healing-opleiding en workshops die je eerder hebt gevolgd als student.

Onderdeel van de opleiding is een energiereis ter verdieping van je groei. Dit is een lang weekend waarin je energieplekken bezoekt. De bestemming wordt nader bepaald. Data in overleg. Kosten voor de lessen van dit weekend zijn meegenomen in het maandelijkse lesgeld, reis- en verblijfkosten zijn extra kosten.

Start Reading-opleiding
Nieuwe groep start september 2024

Wil je een Energy-check of meer informatie?
Neem contact op:
E-mail: kantoor@cli.nl
Telefoon: 030 2300 310

Inschrijven

 

Delen:

Datum

01 jan 2020 - 01 jan 2025
Nu bezig...

Tijd

11:00 - 01:00