Skip to main content

Post-Graduate

Nieuwe groep start januari 2023

7 lesdagen met 2 gekoppelde lessen
Locatie: CLI Utrecht
3 korte reizen: data volgen

Lesgeld 2021: € 1001 (incl. lesgeld van 3 reizen)
Organisatiekosten 2021: € 135 in totaal voor 3 reizen
Vervoer, verblijf, entree van de reizen zijn voor eigen rekening
In het geval dat een reis niet door kan gaan en er zijn kosten gemaakt door het CLI, worden deze doorberekend aan de student.

Reis/hotel: informatie volgt
Reisbestemmingen: nog onbekend
Deelname: voor studenten die de Graduate-opleiding hebben afgerond
Leraar: Janneke Schriek

Post-Graduate
Heel lang geleden zwierven de mensen over de aarde. Ze verbonden zich op een natuurlijke manier met de dingen die ze tegenkwamen: een boom, een rivier, bergen, bossen, bloemen, de blauwe lucht, de wolken. ’s Nachts waren er de sterrenhemel, de maan en de aarde onder hun voeten. Zij voelden zich deel van het geheel, vanzelf.

Plekken met speciale eigenschappen werden gevonden en bezocht. Een plek om uit te rusten, kinderen te baren, je kracht te bevorderen, dingen te bewaren, te schuilen, bij te komen.

Veel van deze plekken worden nog steeds bezocht om hun bijzondere eigenschappen. En zijn gemarkeerd door er iets op te bouwen of er een steen neer te zetten.

We bezoeken een reeks van deze plekken en ervaren de energie ervan en het effect dat ze op ons hebben. We richten ons op de oorspronkelijke essentie energie en ervaren de verbondenheid en kracht van alles dat leeft.

De Post-Graduate-opleiding kun je per jaar volgen na de Graduate-opleiding. Het is een doorlopend programma dat zich al 9 jaar ontwikkelt. Je kunt je ieder jaar inschrijven. Elke periode is er les en gaan we op reis.

Inschrijven

Delen:

Datum

01 jan 2020 - 01 jan 2025
Nu bezig...

Tijd

05:00 - 00:00
Categorie