Skip to main content

Les over de Reading-opleiding

Reading-opleiding
In september start een nieuwe groep van de Reading-opleiding!
De eerste drie maanden heb je iedere dinsdag- en donderdagavond les, daarna om de week op dinsdagavond. Je komt Readings oefenen op de momenten die jou goed uitkomen. De opleiding duurt 2 jaar en 7 maanden.

Groei
De Reading-opleiding geeft jou een grote kans om te groeien. Door je blik op jezelf en de ander te verruimen kun je oude patronen bijstellen, meer eigendom nemen over wie je bent en ruimte maken voor je eigen genegenheid en enthousiasme voor leven.

Start
Je kunt de opleiding doen na Healing 3 en de cursus Vrouwen en energie 1 of Mannen en energie 1 en de Wezenlessen. Je bent dan meestal ‘startklaar’. We kijken tijdens een korte Reading ook altijd of de Reading-opleiding nu passend voor je is: een Energy-check.

Energy-check
Voel je vrij om een afspraak te maken voor een Energy-check, ook als je twijfelt of de Reading-opleiding iets voor je is. We kijken graag met je mee!
Stuur een mail voor meer informatie over de Reading-opleiding, of maak direct een afspraak voor een Energy-check.

Les over de Reading-opleiding
Ben je nieuwsgierig: Wat is precies een reading? Hoe is het op de Reading-opleiding? Is dat iets voor mij? Nu of in de toekomst? Kom om te ervaren!
Tijdens deze les maak je kennis met de energie van de Reading-opleiding. Je kunt je vragen stellen en je doet een aantal oefeningen om te ervaren hoe je hierin kan groeien en ontdekken.

Deelname: tijdens en na Healing 3
Datum: zondag 30 juni 2024
Tijd: 19.00 – 21.30 uur
Kosten: geen
Leraar: Sanne van Rijn
Opgeven: via kantoor, of kom gewoon langs!

Aanmelden via het kantoor
e-mail: kantoor@cli.nl
telefoon: 030 2300 310

Delen:

Datum

01 jan 2020 - 01 jan 2025
Nu bezig...

Tijd

00:00 - 01:30
Categorie