Skip to main content

Informatieve open les Reading-opleiding

Nieuwe datum volgt

Voor alle geïnteresseerde CLI studenten tijdens en na Healing 1
Locatie: CLI Utrecht
Zonder kosten, opgeven via kantoor

Informatie-avond
Ruim voor aanvang van de start van een nieuwe groep is er een informatie-avond. Je kunt je vragen stellen en in een aantal oefeningen de energie van de Reading-opleiding ervaren.

Reading-opleiding
In de Reading-opleiding geef je jezelf een grote kans om te groeien, in jezelf en in je leven. Door je blik op je zelf en anderen te verruimen kun je oude patronen bijstellen, meer eigendom nemen over wie je bent en ruimte maken voor je enthousiasme voor leven.

Geïnteresseerd?
Als je enthousiast bent en wilt weten of de Reading-opleiding iets voor je is, meld je aan voor een Energy-check via het kantoor.

Je kunt beginnen met de Reading-opleiding nadat je Basis 1, 2 en 3, Healing 1, 2 en 3, Mannen- of Vrouwen & Energie 1 en de Wezenlessen hebt gevolgd. Ook heb je een Energy-check laten doen waaruit blijkt dat je klaar bent om te starten.

Algemene informatie
Tijdens de eerste periode train je je readingvaardigheden in twee lessen per week. Na deze periode heb je een keer in de twee weken les. Daarnaast kom je Readings geven. De week dat je les hebt één keer. De andere week twee keer. Dit kan op de volgende momenten: dinsdagmiddag, woensdagavond, donderdagavond, vrijdagmiddag en één keer per maand op zondag. Je kiest zelf de dagdelen uit. Verder kom je zoveel mogelijk ervaring opdoen tijdens open huizen.

Assisteren kan vanaf de derde periode bij de Basis- en Healing-opleiding en workshops die je eerder hebt gevolgd als student.

Onderdeel van de opleiding is een energiereis ter verdieping van je groei. Dit is een lang weekend waarin je energieplekken bezoekt. De bestemming wordt nader bepaald. Data in overleg. Kosten voor de lessen van dit weekend zijn meegenomen in het maandelijkse lesgeld, reis- en verblijfkosten zijn extra kosten.

Start Reading-opleiding
De eerstvolgende Reading-opleiding groep start september 2024.

Aanmelden via het kantoor
e-mail: kantoor@cli.nl
telefoon: 030 2300 310

Delen:

Datum

01 jan 2020 - 01 jan 2025
Nu bezig...

Tijd

00:00 - 01:30
Categorie