Reading-opleiding

 

In de Reading-opleiding train je het lezen en healen van energie. Je leert om neutraal en zonder oordeel te kijken naar situaties en ervaringen van jezelf en van andere mensen en hoe je hierover kunt communiceren. Hierdoor geef je jezelf een grote kans om te groeien. Je stelt je geschiedenis bij, neemt meer eigendom over wie je bent en maakt ruimte voor het enthousiasme voor leven. De Reading-opleiding is een groot en intens avontuur. Aan het eind van de Reading-opleiding ontvang je een certificaat.

Praktische informatie
Ruim voor aanvang van een volgende start is er een informatie-avond. Je kunt je vragen stellen en in een aantal oefeningen de energie van de Reading-opleiding ervaren. Je hoeft je niet op te geven, zonder kosten.

De eerstvolgende mogelijkheid om te starten is in september 2019. De opleiding duurt in totaal 7 periodes uitgaande van 3 periodes per jaar. De eerste 12 weken train je readingvaardigheden met elkaar, op maandagavond en woensdagavond en eenmaal per twee weken op woensdagmiddag. Daarna neem je deel, samen met andere opleidingsgroepen, aan dinsdagmiddag, woensdag-, donderdagavond, vrijdagmiddag en/of zondagmiddagreadings. Je kiest per week twee dagdelen uit. Verder blijf je met je eigen groep eenmaal per 2 weken les houden op de woensdagmiddag.

De Reading-opleiding bestaat op deze manier de ene week dus uit 3 en de andere week uit 2 dagdelen. Daarnaast doe je zoveel mogelijk mee met Open Huizen en kun je assisteren. Tijdens de Reading-opleiding kun je je ook inschrijven voor extra activiteiten zoals bijvoorbeeld de Thema-dagen, Thema-workshops, weekenden, reizen.

Je kunt je opgeven voor de Reading-opleiding nadat je minimaal gevolgd hebt: Basis 1 t/m 3, Healing 1 t/m 3 inclusief praktijkervaring, Wezenlessen en Mannen/Vrouwen en Energie 1.

Nadat je je hebt opgegeven voor een energiecheck door een leraar, nemen we contact met je op om een afspraak te maken. Na de check informeren we je of  je geplaatst bent. Daarna kun je je inschrijven. Als je niet geplaatst bent overleggen we met je welke volgende stap je zou kunnen zetten.

De kosten voor de Reading-opleiding zijn eenmalig inschrijfgeld €750 en €303 per maand, gedurende 27 maanden. Tijdens de opleiding wordt een lang weekend georganiseerd, een reis naar een mooie energieplek. Kosten en bestemming worden later bekend gemaakt. Houd rekening met ongeveer €500 voor reis en verblijf. Kosten voor de lessen dit weekend zijn meegenomen in het maandelijkse lesgeld.

 

agenda
Reading-opleiding

Informatieve open les Reading-opleiding
vrijdag 19 april ….. 19.15-21.45 uur. Zonder kosten, opgeven niet nodig
  Voor alle geïnteresseerde CLI studenten na Basis 3
Checks voor de Reading-opleiding
april en mei  Maak een afspraak via kantoor
Start Reading-opleiding
september 2019 Interesse, op wat voor manier dan ook? Meer informatie via kantoor

 


nieuwe studenten | agenda | inschrijven | reading & healing| contact | adres & route