Reading-opleiding

 

In de Reading-opleiding geef je jezelf een grote kans om te groeien. Je stelt je geschiedenis bij, neemt meer eigendom over wie je bent en maakt ruimte voor je enthousiasme voor leven. Je leert om met een open blik en zonder oordeel te kijken naar situaties en ervaringen van jezelf en van anderen. En hoe je hierover kunt communiceren.

Als je enthousiast bent en wilt weten of de Reading-opleiding iets voor je is, meld je dan aan voor een Energy-check.
Aan het eind van de Reading-opleiding ontvang je een certificaat.

Praktische informatie
Ruim voor aanvang van een volgende start is er een informatie-avond. Je kunt je vragen stellen en in een aantal oefeningen de energie van de Reading-opleiding ervaren. Je hoeft je niet op te geven, zonder kosten.

De opleiding duurt van september 2019 tot en met maart 2022. Dat zijn 8 lesperiodes.
Tijdens de eerste periode train je je readingvaardigheden met elkaar op dinsdag- en donderdagavonden. Deze lessen zijn van 19.00-21.30 uur.
Daarna blijf je twee keer per week naar het CLI komen. Je hebt dan om de week les met je eigen groep op dinsdagavond, van 18.30-21.30 uur. Daarnaast kom je om readings te geven. De week dat je les hebt één keer. De andere week twee keer. Dit kan op: dinsdagmiddag, donderdagavond, vrijdagmiddag en één keer per maand op zondag. Verder kom je zoveel mogelijk ervaring opdoen tijdens open huizen.

Assisteren kan vanaf de derde periode bij workshops die je eerder hebt gevolgd als student.

Je kunt instromen in de Reading-opleiding nadat je Basis 1, 2 en 3, Healing 1, 2 en 3, Mannen- of Vrouwen & Energie 1 en de Wezenlessen hebt gevolgd. Ook heb je een Energy-check laten doen waaruit blijkt dat je klaar bent om te starten.

Kosten
De kosten voor de Reading-opleiding zijn eenmalig inschrijfgeld € 750 en € 266 per maand, van september 2019 t/m maart 2022, steeds te voldoen op de 1e van de maand.

Energiereis
Onderdeel van de opleiding is een energiereis ter verdieping van je groei. Dit is een lang weekend waarin je energieplekken bezoekt. De bestemming wordt nader bepaald. Data in overleg. Kosten voor de lessen dit weekend zijn meegenomen in het maandelijkse lesgeld, reis- en verblijfkosten zijn extra kosten.

 

agenda
Reading-opleiding

Informatieve open les Reading-opleiding
1ste periode 2020 datum volgt ….. 19.15-21.45 uur. Zonder kosten, opgeven niet nodig.
  Voor alle geïnteresseerde CLI studenten na Basis 3
Checks voor de Reading-opleiding
april en mei  Maak een afspraak via kantoor
Start Reading-opleiding
3 september 2019 Interesse, op wat voor manier dan ook? Meer informatie via kantoor

 


nieuwe studenten | agenda | inschrijven | reading & healing| contact | adres & route