Healing-opleiding

Na de Basis-opleiding kun je de Healing-opleiding volgen. Deze opleiding bestaat uit 4 modules van gemiddeld 12 lessen, en Wezenlessen. Tijdens de opleiding leer je healing-energie kennen en gebruiken. Bovendien leer je communiceren met het wezen van een ander: wat wil hij of zij loslaten, veranderen, toevoegen?

 

Healing 1 en Healing 2
In deze modules leer je over je eigen ruimte en maak je contact met je eigen healing-energie om van daaruit te communiceren met het wezen van de ander: wat wil deze loslaten, veranderen, toevoegen. Je doet ervaring op met het geven en ontvangen van healings op gronding, aura, chakra´s en energiekanalen. Je leert een duidelijke scheiding te maken tussen jouw energie en de energie van degene die je een healing geeft. Bovendien leer je een healing geven zonder je eigen ideeën, oordeel en recepten voor het leven op de ander te plakken. Je leert hierdoor veel over wat energie is, wat healing is, wat leven is, en over hoe je in harmonie met jezelf kunt zijn en op een simpele manier kunt groeien.

We raden je aan om Healing 1 en Healing 2 achter elkaar te volgen om jezelf een kans te geven je kennis te verdiepen en erop te leren vertrouwen. Je kunt Healing 3 of Healing 4 aansluitend volgen maar vaak is het raadzaam eerst een andere workshops te doen. Voordat je met Healing 3 of 4 begint dien je eerst de Wezenlessen te hebben gevolgd. Healing 3 en Healing 4 kun je in willekeurige volgorde doen.

 

Healing 3
In Healing 1 en 2 heb je de basistechnieken van healing uitgewerkt en verdiept. In Healing 3 leer je over de werking van het hormonale systeem en de verbinding hiervan met de chakra’s. Je kijkt naar oude patronen en leert over hoe healing te geven aan bijnieren, mannelijke en vrouwelijke organen, pancreas, thymus, schildklier, pijnappelklier en hypofyse.

 

Healing 4
In Healing 4 leer je meer over wat gezondheid is en wat healing is. Je leert over de relatie tussen lichaam en wezen en over de doeleinden die het wezen heeft in dit lichaam en in dit leven.
We kijken naar de organen hart, longen, lever, milt, galblaas, blaas, darmen, nieren, huid en naar bloedsomloop en zenuwstelsel. Wat hun functie is, wat voor energie de healee in deze organen en systemen gebruikt en of dat nog overeenstemt met de doeleinden van de healee op dit moment.

 

Je ontvangt je Healingcertficaat als je Healing 1, 2, 3 en 4 en de Wezenlessen hebt gevolgd én je praktijkervaring hebt opgedaan.
Praktijkervaring bestaat uit healings geven voor aanvang van de lessen van een Basis 1, 2 of 3 en/of healings geven tijdens Open huizen.

 

agenda
Healing-opleiding

We starten drie keer per jaar, in januari, april en september. Alle opleidingen worden in Utrecht op Maliebaan 66 gegeven, tenzij anders vermeld. In de 1e periode 2018 (jan t/m april) worden meestal 12 lessen van 2,5 uur aangeboden. Soms is voor een afwijkende vorm gekozen. Let op de data en tijden. Kosten voor 12 lessen van 2,5 uur: €429, voor studenten met een collegekaart €300,26. Lees de inschrijvings- en betalingsvoorwaarden. Bij een afwijkend aantal lesuren staan de kosten steeds apart aangegeven. In de krokusvakantie van 24/2 t/m 4/3  is er geen les.

Informatieve open les Healing-opleiding
vrijdag 16/3 ….. 19.15-21.45 uur. Zonder kosten, opgeven niet nodig.
Voor alle geïnteresseerde CLI studenten tijdens en na Basis 3.
Healing 1
maandagavond 8/1 t/m 2/4 ….. 19.15-21.45 uur
Turbo Healing 1 op Ibiza
februari  4/2 t/m 10/2 ….. 10.00-14.30 uur, meer informatie via kantoor
Healing 2
donderdagavond 11/1 t/m 5/4 ….. 19.15-21.45 uur
Turbo Healing 2 op Ibiza
mei 2018 6/5 t/m 12/5 ….. 10.00-14.30 uur, meer informatie via kantoor
Healing 3
wordt een volgende periode weer aangeboden
Turbo Healing 3 op Ibiza
oktober 2018 14/10 t/m 20/10 ….. 16.00-22.00 uur, meer informatie via kantoor
Healing 4
  wordt een volgende periode weer aangeboden

 

nieuwe studenten | agenda | inschrijven | reading & healing| contact | adres & route